Är du vår nästa Medarbetare?

Vi söker efter en säljare redan idag.

Uppsala Mediebyrå är en fullservicebyrå inom Digital Marknadsföring där vi hjälper företag att marknadsföra sig bland annat genom Sökmotorer, Displayannonsering, Sociala medier m.m. På uppdrag från våra kunder ansvarar vi för deras marknadsföring Online vilket innebär att vi planerar, analyserar, rapporterar och köper in innovativa tjänster från olika leverantörer.

Vi är ett bolag som värdesätter nära relationer med våra kunder och drivs av framgångarna vi skapar tillsammans. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och jobba med spännande företag, på ett företag där ingenting är omöjligt.

 

Arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift är skapa affärsmöjligheter och etablera relationer med företag inom en mängd olika branscher som behöver hjälp att växa online.

På Uppsala Mediebyrå tror vi på att skapa möjligheter för människor att utvecklas till deras fulla potential. Alla ska känna att de spelar en viktig roll och utvecklas inom sin kompetens, till rätt person erbjuds därför möjlighet till att vidareutvecklas till Key account manager i och med att vi växer.

 

Din bakgrund:
Vi tror att du är någonstans mellan 20-40 år och har erfarenhet inom webb och internetmarknadsföring. Vi ser positivt på om du har en utbildning eller jobbat med försäljning inom just Online marknadsföring.

 

Dina personliga egenskaper:
Det är viktigt att du har ett stort intresse för online marknadsföring och webben samt drivs och brinner för försäljning där en stor del av ditt jobb ligger i att boka dina egna kundbesök per telefon. Du ser affärsmöjligheter i alla kundmöten och du kan se och förstå vilken lösning som passar kunden bäst. Med en lösningsorienterad och strukturerad sida drivs du av din målmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en förmåga att skapa goda relationer. Att arbeta i grupp trivs du med men du är van att prioritera bland dina arbetsuppgifter och når dina försäljningsmål utan daglig ledning. Du är snabblärd och har lätt för att snappa upp ny information. Att jobba med högt tempo är en självklarhet för dig där affärsmässighet ändå ligger i fokus.

 

Kvalifikationer:

  • Minst 1 års erfarenhet inom internetmarknadsföring eller webb via utbildning eller arbete.
  • Minst 1 års erfarenhet inom försäljning via utbildning eller arbete.
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
  • Minst treårigt gymnasium.
  • Goda datakunskaper.
  • Körkort

Omfattning:

  • Heltid
  • Provanställning 6 mån
  • Tillsvidareanställning

 

Ersättning:
Fast lön + provision, enligt överenskommelse.

Ansökan:

Om detta är du vill vi gärna träffa dig för en intervju. Vi är ett härligt gäng som sitter i trivsamma lokal i Uppsala (endast 3 min. från tågstationen). Vi tillhandahåller löpande utbildning och coachning för att du snabbt ska komma in i din nya roll och i vårt team. För rätt person erbjuder vi bra karriärsmöjligheter inom bolaget.

Välkommen med din ansökan omgående (kort personligt brev samt CV) till Emil@uppsalamediebyra.se eller ring 076-0017390.